MESURES COVID-19

A continuació es detalla el protocol que se seguirà durant el Lleida Music Festival San Miguel quant a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals dels assistents al festival d'enguany.

El festival segueix els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

 

– Desinfecció diària de tots els espais.

 

– En l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

 

– L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.

 

– L’accés i el desallotjament dels espais s’efectuarà de manera escalonada i sota control del personal d’acomodació per a garantir la distància de seguretat.

 

– En els espais no es facilitarà cap fulla de mà ni programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.

 

– En tots els espais on sigui necessari, s’habilitaran diferents accessos i sortides amb la finalitat de no produir aglomeracions de persones.

MESURES INDIVIDUALS:

 

– Recorda que en tots els espais del festival cal mantenir la distància de seguretat entre persones.

 

– L’ús de la màscara és obligatori en espais tancats i en espais públics.

 

– L’accés i el desallotjament dels espais s’efectuarà de manera escalonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.

 

– Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per a facilitar l’entrada escalonada.

 

– Et recomanem que portis l’entrada descarregada en el mòbil per a evitar al màxim el contacte amb paper.

 

Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos molt aviat.

DEVOLUCIÓ D’ENTRADES:

Les persones que a causa de la COVID-19 no puguin assistir a alguna de les funcions per a la qual ja tenien localitats tindran dret a demanar la devolució de l’import de l’entrada. Hauran de presentar una PCR o document mèdic que certifiqui la condició de positiu o la necessitat de mantenir-se en quarantena el dia de la representació o del concert, abans de les 15.00h del dia de la funció.

2021 Cal Sortir 2020 S.L.
Tots els drets reservats.

 

De dilluns a divendres de 10h a 18h
info@lleidamusicfestival.com
Carrer Bonaire, 20, 25004 Lleida

 

Avís legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
Preguntes freqüents

wpChatIcon