LLEIDA MUSIC FESTIVAL

Arrenca la 3a edició del Lleida Music Festival Magna amb 20 concerts repartits entre 13 sales musicals

 

Per segon any consecutiu, les sales de concerts i els promotors musicals de Lleida organitzen de manera coral un circuit “transversal  i eclèctic” per a tots els públics

 

El Lleida Music Festival Magna escalfa motors per a la seva 3a edició, que se celebrarà del divendres 13 d’octubre al dimecres 8 de novembre. Enguany el certamen repartirà 20 concerts entre 13 sales musicals de la capital de Ponent, la qual cosa esdevé pionera en el panorama musical lleidatà. I és que per segon any consecutiu les sales i els promotors de la ciutat de Lleida han unit esforços per organitzar de manera coral un circuit musical “transversal i eclèctic”.

 

Així doncs, el Lleida Music Festival Magna 2023 comptarà amb la participació de la sala Antares,  Biloba Lleida, Cafè del Teatre, Cotton Club, Sala Manolita, Mima (antiga laNuit), Espai Orfeó, Bodega Sisbris, La Casa de la Bomba, La Boîte, La Casa de les 3 Àmfores, Can Ramon i Hoppers , així com dels promotors independents Mayday.

 

I amb l’eclecticisme sonor per bandera, tal com resa la seva filosofia, la 3a edició del Lleida Music Festival Magna ha programat diferents propostes musicals en què destaca la varietat d’estils, que van de l’indie, el rock i el punk al folk, el techno i l’urbà d’arreu de l’Estat, amb formacions tant consolidades com emergents, també de casa nostra, en una clara aposta per la cultura de proximitat. D’aquesta manera, s’hi podran trobar artistes de la talla de Bigott, Amatria, Mushkaa, Ramoncín, Joel Sarakula, Guitar Wolf, Belako, Renaldo & Clara, Elena Garcia, Rebeca Jiménez, Filipin Yess + Azul, Meritxell Gené i Steven Munar, entre d’altres.

 

Com a novetat, en aquesta edició  hi haurà un abonament que permetrà gaudir de la majoria de les propostes musicals a un preu assequible.

 

Creat el 2021 en plena pandèmia, el Lleida Music Festival Magna naixia de la voluntat de col·laboració entre les entitats lleidatanes que s’encarreguen de gestionar les sales de concerts i amb el patrocini de Magna de San Miguel. Així mateix, el Lleida Music Festival Magna continua marcant-se com a objectiu, més enllà de la música, erigir-se en una proposta cultural que marqui sinergies entre diferents disciplines del sector. Finalment, entre els plans del festival de cara a futures edicions destaca la creació i consolidació d’una associació cultural anomenada Lleida Escena Sonora.